Слимбо - меки бонбони с Инулин - 60 гр. БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР!

Slimbo – дъвчащи  бонбони с инулин. Без добавена захар!

  • Стимулират обмяната на веществата
  • Имат положителен ефект върху чревната микрофлора
  • Намаляват чувството за глад по естествен път
SKU 402922 Категория

2.10лв.

Availability: 991 налични

Бърза поръчка​

Дъвчащите бонбони Слимбо, без захар, помагат на организма в борбата с излишните килограми, благодарение на фибрите инулин.

Инулинът е продукт от натурален произход. Получава се чрез екстракция от цикория. Стимулира обмяната на веществата, има положителен ефект върху чревната микрофлора и намалява чувството за глад по естествен път. По този начин помага за редуцирането на излишната телесна маса.

Инулинът се отнася към групата на разтворимите хранителни влакнини. Обогатяването на продуктите с хранителни влакнини има доказано позитивно физиологично въздействие върху човешкия организъм.

Инулинът притежава пребиотични свойства. Служи за храна на т. нар. добри микроорганизми в дебелото черво и при консумация е причина за увеличаване на тяхното количество за сметка на лошите бактерии.

 

Тегло 0.060 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“