Cantareus Oral - Профилактика на устната кухина с екстракт от охльови. Хранителна добавка. БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР 250 гр.

Дъвчащи бонбони – хранителна добавка с множество положителни физиологични проявления, дължащи се на синергичното действие на съставките

  • Осигуряват профилактика на устната кухина
  • Подпомагат имунната система и регенирирането на тъканите
  • Без добавена захар
SKU 406869 Категория

19.20лв.

Availability: 992 налични

Бърза поръчка​

Дъвчащите бонбони Cantareus ORAL са с отличаващи продукта съставки, като: антимикробни вещества, основно катионни пептиди; гликопротеини – източник на енергия със стимулиращ ефект върху имунната система, подпомагат регенирирането на тъканите. Естествена, високомолекулна хиалуронова киселина над 300 kDa (килодалтона). Високо съдържание на протеино-свързани минерални йони, в това число калциеви (Ca), магнезиеви (Mg) и медни (Cu) йони, за които се счита, че  се усвояват напълно от организма, за разлика от минерално добавени компоненти, съдържащи калциеви и магнезиеви йони. Високо съдържание на незаменими киселини. Липиди, с високо съдържание на полиненаситени (Омега 6 и Омега 9) и метилирани мастни киселини. Съдържа вещества, за които се счита, че подтискат апоптозата (програмираната естествена клетъчна смърт).

Тегло 0.250 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“