Vegenica - бъди здрав, бъди щастлив

Бутикови продукти с иновативен състав

Нашият онлайн магазин ти представя изключителен подбор от хранителни, козметични и функционални продукти, с които ти и семейството ти да сте по-здрави и щастливи всеки ден! 

Горди сме с бутиковата си селекция, в която всеки бранд е проверен детайлно, за да гарантираме оптималното му качество! Предлагаме серии на доказани сертифицирани брандове и собствени линии, които са разработени от експерти, учени от БАН, професори и доценти от Институт по космически храни и Университет по Хранителни Технологии, гр. Пловдив.

Във Vegenica вярваме, че храната оказва огромно влияние върху цялостното здравословно състояние и всеки потребител заслужава да има достъп до хранителни продукти, добавки и козметика, която е щателно проверена и изпитана. Всеки продукт в магазина ни е преминал тестове и е доказал високата си ефективност при редовно приложение. Редовно учадтваме в български и световни форуми и изложения и се гордеем с десетките ни отличия и награди. Те са още един стимул да продължим да развиваме продуктовата си линия. 

„Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“

Мисията ни е хората да живеят по-здрави и по-щастливи

Гордеем се с нашите

Награди, дипломи и отличия

Когато създаваме продукт, целим той да има страхотни вкусови качества и иновативен състав, който да оказва полезен ефект. 

Така създадохме серията си с функционални продукти, които получиха редица престижни награди от изложения в Швейцария, Франция и България. 

Всяка грамота, награда или диплома за нас е още едно потвърждение, че сме вървим в правилната посока и успяваме да развиваме хранителната и фарма индустриите в България.

Ето и част от отличията, с които се гордеем: 

  • През 2008 г. и 2012 г. спечелихме почетни грамоти за иновативно предприятие; 
  • Бронзов медал за бонбоните ни DEO Aroma Candy за иновация в областта на храните на Международното изложение за иновации IEI – Женева, Швейцария през 2011 г. и диплома за иновация в специалната продуктова селекция на Международното изложение за храни и напитки SIAL в Париж, Франция през 2014 г.
  • Бонбоните ни Slimbo Inulin са удостоени с награда за иновация в областта на храните на Международното изложение за храни и напитки SIAL в Париж, Франция през 2006 г.
  • Бонбоните Slimbo Laxative бяха удостоени с награда за иновация в областта на храните на Международното изложение за иновации IEI – Женева, Швейцария през 2011 г.
  • През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.