Доставка и плащане

Скъпи клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на онлайн магазин Vegenica.bg

1. Общи условия
Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между онлайн магазин Vegenica и потребителите (Вие) във връзка с услугите и продуктите, предлагани от vegenica.bg. С разглеждането на страниците или натискането на връзките, разположени на страниците на vegenica.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

2. За поверителноста на вашите данни

Vegenica.bg обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Vegenica.bg има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уеб сайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за досавка
– пощенски код
– данни за фактура /по желание на клиента/

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването ни. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата ни, заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчка
Безплатна доставка при поръчка над 100,00 лв.
Всяка поръчка на продукт или услуга през системата ни е свързана със задължение за плащане чрез наложен платеж.
Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници.
В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. 

4. Цени
Всички цени са в лева с включенo ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка. 

ЕКОНТ: 

  • Цена за доставка до офис на Еконт (до 5 кг) – 9,80 лв.
  • Цена за доставка до адрес, чрез куриерска фирма Еконт (до 5 кг) – 13,60 лв.

SPEEDY:

  • Цена за доставка до офис на Speedy (до 3 кг) – 4,50 лв.
  • Цена за доставка до офис на Speedy (до 5 кг) – 6,00 лв.
  • Цена за доставка до офис на Speedy (до 10 кг) – 10,00 лв.
  • Цена за доставка до адрес, чрез куриерска фирма Speedy (до 3 кг) – 6,50 лв.
  • Цена за доставка до адрес, чрез куриерска фирма Speedy (до 5 кг) – 10,00 лв.
  • Цена за доставка до адрес, чрез куриерска фирма Speedy (до 10 кг) – 12,00 лв.

Транспрес

  • Цена за доставка до адрес, чрез куриерска фирма Транспрес (от 1 до 5 кг) – 7,00 лв.
  • Цена за доставка до адрес, чрез куриерска фирма Транспрес (до 10 кг) – 11,00 лв.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката
Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

– Възможно е някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.
– Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Vegenica (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас, докато се свържем с вас.

6. Плащане
Можете да извършите плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера/офиса, който Ви доставя.

7. Доставка и получаване на продуктите

1. Доставка до вашия адрес: трябва да въведете точния си адрес в процеса на поръчка след попълване имена, пощенски код и допълнителни инструкции.
2. Доставка до офис на куриерска фирма Еконт или Speedy 

Молим да въведете желаното място за доставка (офис на куриер или вашия адрес) в полето за допълнителна информация при създаване на поръчка. 

8. Отказ от поръчка и връщане
Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка
– Няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
– Задължително да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)
– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продуктите:
Асеновград, ул. гр. Асеновград, ул. „Кoзановскo шосе“ 2
Телефон за връзка 
0331 67481
0856 547 456
E-mail: sales@alpi.bg

9. Рекламации и въпроси към нас
Моля, свържете се с нас на телефон +359 856 547 456, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от Vegenica.

10. Съдържание и авторски права
Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни.