-14%

Дъвчащи бонбони с пълнеж от БИО магарешко мляко и с вкус шоколад 60 гр.

Дъвчащи бонбони с пълнеж от 100% БИО лиофилизирано магарешко мляко

  • Подпомагат дейността на имунната система при вируси и бактерии
  • Ускорява възстановителния процес на организма
  • Четири различни вкуса – шоколад, ягода, карамел и ванилия
  • В 60 гр. бонбони се съдържа 80 ml. БИО магарешко мляко
SKU 407866 Категория

6.00лв.

Availability: 898 налични

Бърза поръчка​

Тези дъвчащи бонбони са изключително приятни на вкус. В пълнежа им се съдържа 100% БИО лиофилизирано магарешко мляко с вкус на шоколад. Приемани ежедневно, подпомагат имунната система да се справи с вирусите и бактериите. Редица изследвания доказват ползите на магарешкото мляко при възстановяване на организма след заболявания.

Бонбоните съдържат Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, а употребата на продукти, съдържащи магарешко мляко помагат за укрепването и подмладяването на организма. Наличието на полезните мастни киселини подобрява функцията на мозъка и на сърдечната система. Продуктът съдържа голям брой антиоксиданти, които се борят със стареенето.

  • Мощен имуномодулатор
  • Подобряват изчистването на белите дробове
  • Успокояват гърлото, хремата и кашлицата
  • Съдържат антиоксиданти
  • Укрепват здравословното състояние при хронични заболявания

Изключително приятни на вкус дъвчащи бонбони, с четири различни вкуса – шоколад, ягода, карамел и ванилия, с нежен течен пълнеж, който придава допълнителен сочен вкус. Ароматни бонбони, наситени с вкусове и обогатени с Био магарешко мляко.

В 60 гр. бонбони се съдържа 80 ml. БИО магарешко мляко.

Тегло 0.060 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“