DEO Aroma Candy дъвчащи бонбони с течен пълнеж 70 гр.

Дъвчащи ароматизирани бонбони с 10% пълнеж от розово масло, пектин, лимонена киселина и натурален оцветител – кармин.

  • При продължителна употреба неутрализират неприятните миризми на тялото и ги заменят със свеж аромат на роза
  • Ефектът се засилва при по-усилена физическа активност
  • Гераниолът, който се съдържа в бонбоните, се бори с гъбични инфекции и се използва и при настинки. Действа антибактериално.
SKU 404674 Категория

2.10лв.

Availability: 1000 налични

Бърза поръчка​

Съдържат биологично-активни субстанции, които при продължителна употреба въздействат върху неприятните миризми на тялото, като ги неутрализират, заменяйки ги със свеж аромат на роза.

Действието се засилва многократно при усилена физическа активност – например фитнес и  спорт.
Ефектът на бонбоните се дължи на наличието на гераниол, който е основния компонент на розовото масло. Гераниолът е безцветно масло с приятен аромат, като има свойства и като диуретик. Бори се с гъбични инфекции, използва се за лечение при настинки, действа антибактериално.

Тегло 0070 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“