DEO Aroma Candy с лавандула 60 гр. - без захар

Ароматизиращи бонбони DEO Aroma Candy с лавандула – с подсладител 

  • Неутрализират неприятната миризма при усилена активност, заменяйки я със свеж аромат на лавандула
  • Ефектът е по-силен и продължителен, когато се консумират бонбони с подсладител Изомалт
  • Ефектът е с продължителност от около 6 часа
  • Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект
SKU 404537 Категория

2.40лв.

Availability: 965 налични

Бърза поръчка​

Ароматизиращи карамелажни бонбони с подсладител 

Иновативната технология на бонбони DEO е разработена на базата на научни изследвания, проведени от японски учени. Резултатите им показват, че след консумацията на етерично масло от лавандула, през порите на кожата се излъчват ароматните му компоненти.

Излъчването на лавандулово масло през кожата неутрализира лошата миризма на тялото при усилена активност, заменяйки я със свеж аромат на цветя.

Ефектът става по-силен и продължителен, когато се консумират бонбони с подсладител Изомалт. Метаболизмът и телесната маса на консуматора също са от значение. Ако човек тежи 65 кг. например, ефектът се забелязва при консумация на около 4 мг. (приблизително 2 бонбона), етерично масло на лавандула и се задържа около 6 часа. Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект.

DEO aroma candy без захар съдържа в състава си подсладител – изомалт, който подсилва ефекта на аромата лавандула и го прави по-продължителен. Така калоричната им стойност намалява и тялото ви излъчва ухание на лавандула.

Тегло 0.060 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“