Cantareus Gastro - в подкрепа на храносмилателната система, с екстракт от охльови. 100 бр. в кутия

CANTAREUS GASTRO е – при стомашно-чревни проблеми

  • Нормализира стомашната лигавица и я поддържа добре хидратирана
  • Предпазва от сърдечни заболявания, също така допринася за функционирането на щитовидната жлеза и имунната система
  • Показва добър ефект при третирането на гастрит и язва
  • Поддържа нормалната структура и функционалност на храносмилателната, отделителната и имунната системи.
SKU 406807 Категория

19.20лв.

Availability: 993 налични

Бърза поръчка​

CANTAREUS GASTRO е натурален продукт от слуз и хайвер на градински охлюв, който има разнообразни положителни физиологични въздействия, но е особено подходящ при стомашно-чревни проблеми, поради синергичните взаимодействия между високо активните съставки, съдържащи се в концентрата от охлюви.

Изследванията показват, че едновременния прием на двете съставки спомага за нормализирането на стомашната лигавица и я поддържа добре хидратирана.

Биохимичният анализ на екстракта от охлюви показва, че емулсията представлява сложен комплекс от натурални и активни компоненти.

Освен това, веществата, които се намират в продукта, сред които: високо-молекулна хиалуронова киселина и протеино-свързаните калциеви (Ca) и магнезиеви (Mg) йони, се усвояват напълно от организма.

Съдържа микроелемента селен – мощен антиоксидант, който предпазва от сърдечни заболявания, също така допринася за функционирането на щитовидната жлеза и имунната система.

Наблюденията върху CANTAREUS GASTRO HELP  в клинична обстановка показват добър ефект при третирането на гастрит и язва като монотерапия и  подходящи при лечението им.

Предназначение: Поддържа нормалната структура и функционалност на храносмилателната, отделителната и имунната системи.

Тегло 0.530 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“