-15%

Близалки Lolli Travel за пътуване с джинджифил - 3 броя, 30 гр.

Плодови близалки за пътуване, обогатени с джинджифил   

Хранителна добавка.

  • Облекчават чувството на дискомфорт, замайване и гадене по време на пътуване с автомобил, самолет, кораб и други превозни средства.
  • Една близалка трябва да се приема половин час преди пътуване.
  • Подходящи за възрастни и деца над 3 години.
SKU 407439 Категория

2.30лв.

Availability: 983 налични

Бърза поръчка​

Как да се справим с дискомфорта, гаденето и замайването при пътуване? – Близалките LolliTravel са разработени специално за естествено и временно облекчаване на симптомите на кинетоза и гадене.

Те съдържат екстракт от джинджифил, който успокоява раздразнения стомах, стимулира метаболизма и доказано се справя с прилошаването по време на пътуване. В състава на близалките има и етерични масла от мента, лимон и портокал, които създават усещане за свежест, увеличават енергията и премахват усещането за отпадналост.

Близалките Lolli Travel  са индивидуално опаковани. Имат приятен аромат на цитруси и портокалов цвят, постигнат благодарение на естествения оцветител куркумин.

Подходящи са за възрастни и деца над 3 години.
Една близалка трябва да се приема половин час преди пътуване и ще облекчи симптомите на кинетоза и гадене.

Препоръчителната дневна доза е от 1 до 3 близалки на ден.

 

Тегло 0.030 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“