Състав:
Кефир, ягода, стабилизатори(пектин, микрокристална целулоза, локуст бийн, гуар), подсладители (стевиол гликозиди, фруктоолигозахариди).
Енергийна стойност:
За 100 g. – 1028,5 kJ/242 kCal,
(За саше 20 g. – 205,7 kJ/48,4 kCal)
Нетно количество:
100 g (5 сашета x 20 g)
Срок на минимална трайност: 3 г.
Условия за съхранение:
В сухи и проветриви помещения, температура до +18°С, далеч от нагревателни уреди и източници на йонизиращо лъчение.
Производител:
ИНСТИТУТ ПО КРИОБИОЛОГИЯ И ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ, 1407 София, бул. Черни връх, 53
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
- Налейте 100- 150 ml хладка вода в чаша
- Изсипете съдържанието на сашето в чашата
- След 10 минути разбъркайте добре и консумирайте