Таблетки за смучене с БИО магарешко мляко с вкус ягода 12 блистера х 6 пастили

Таблетките повишават имунитета и намаляват острите симптоми на настинка и грип. Подобряват функциите на белите дробове. Имат приятен ягодов вкус, който ги прави изключително подходящи за деца.

 • Мощен имуномодулатор
 • Подобряват изчистването на белите дробове
 • Успокояват гърлото, хремата и кашлицата

Грамота Бонбони с магарешко мляко и ягодаГрамота от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”

SKU 407897 Категория

60.00лв.

Изчерпан

Бърза поръчка​

По-висока имунна система и чисти бели дробове

Тези таблетки за смучене активно повишават имунитета и са подходящи за деца. Намаляват острите симптоми на настинка и грип. Подобряват функциите на белите дробове. Имат приятен ягодов вкус.

Таблетките с магарешко мляко и вкус на ягода съдържат Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, които са есенциалните мастни киселини с особено важно действие. Те са част от фосфолипидите на всички клетъчни мембрани, участват в транспорта и оксидацията на холестерола, участват в контрола на възпалителните процеси. Поддържат хормоналния баланс, правилното функциониране на мозъка и нервната система.

Научни изследвания показват, че употребата на продукти, съдържащи магарешко мляко, подпомагат укрепването на организма. Наличието на полезните мастни киселини подобрява функцията на мозъка и на сърдечната система. Продуктът съдържа голям брой антиоксиданти, които се борят със стареенето.

Характеристики на смучещи таблетки с магарешко мляко (вкус на ягода):

 • Мощен имуномодулатор
 • Подобряват изчистването на белите дробове
 • Успокояват гърлото, хремата и кашлицата
 • Съдържат антиоксиданти
 • Укрепват здравословното състояние при хронични заболявания

Препоръчителна дневна доза

 • За възрастни х 3 таблетки/ден
 • За деца х 2 таблетки/ден

По време на забол яване

 • За възрастни х 6 таблетки/ден
 • За деца х 3 таблетки/ден

Таблетките не са лекарствен продукт.

Идеалната хранителна добавка за деца

Бонбоните с магарешко мляко имат деликатен и много приятен ягодов вкус. Така те се превърщат в любимото бонбонче на всяко дете. Те повишават имунитета и успокояват кашлицата и болното гърло. Приемани по време на настинка, вирус или грип, те стопират кашлицата, подпомагат изчистването на белите дробове и успокояват гърлото и хремата. Ако се приемат редовно, намаляват риска от разболяване.

Магери Милк - Магарешка ферма

Ферма за магарици Магери Милк

Ползите от магарешкото мляко са известни от десетилетия

Използването на магарешко мляко в храната и козметиката е популярно още от древен Египет. Хипократ (460-370 г. пр. н. е.) е първият, който пише за неговите лечебни свойства. Магарешкото мляко е най-подобно на човешката кърма и е ценено от исторически личности, заради своите регенериращи свойства.

Казват, че Клеопатра се е къпела в млякото на магарешките кобили, за да запази красотата и младостта на кожата си. В древен Рим магарешкото мляко е търсено и от буржоазията за козметични цели. През деветнадесети век магарешкото мляко се продава, за да се хранят деца сираци и да се лекуват болни деца и възрастни хора. Поради тази причина, много магарета са били отглеждани във ферми в Италия, Белгия, Германия и Швейцария.

Защо да приемате продукти с магарешко мляко

 • Магарешкото мляко е с високо съдържание на витамин B и витамин B12
 • Състав като състава на човешката кърма
 • Подобрява лечението на астма и дихателни проблеми
 • Съдържа 60 пъти повече витамин С от майчиното мляко
 • Пробиотична храна
 • Богата на минерали и витамини

Грамота за най-добър продукт в „Изборът на потребителя“

Грамота Бонбони с магарешко мляко и ягода

Грамота от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”

Тегло 0.200 kg
Носители сме на

Десетки отличия

Гордеем се с редицата световни награди и отличия, които още веднъж удостоверяват успешните ни иновации.

Имаме редица световни награди за иновативни продукти и иновации в храните. През годините спечелихме редица медали, дипломи, грамоти и награди от изложения в Швейцария, Франция и България.

През 2022 г. спечелихме Грамота за дъвчащи бонбони с БИО магарешко мляко и шоколад от Международна изложба за храни и напитки ФУДТЕХ 2022 г. за най-добър продукт в конкурс “Изборът на потребителя”, както и Диплом-награда от Международен панаир Пловдив 2022 г. за “БИО лиофилизирано магарешко мляко, нов вид бонбони с магарешко мляко”.

Нашата мисия

Създадохме Vegenica следвани от желанието да предоставим уникални иновативни продукти, които проявяват доказан ефект при употребата си. 

 „Vegenica – Създадени с грижа за здравето на цялото семейство“